GORENJE retro hladnjaci

Datum objave:  17.9.2016.

 • Gorenje Retro kolekcija hladnjaka
  Retro dizajn u romantičnim ili chic bojama razlog je zašto je ovaj kultni hladnjak središte vašeg doma. Zbog svog dizajna retro hladnjak možete smjestiti u bilo koji ambijent. U svoju romantičnu bijelu kuhinju, u svoju chic ili trendi dnevnu sobu. Svaki Retro hladnjak priča je za sebe. On je kombinacija zadivljujućeg izgleda, optimalnog rasporeda unutrašnjosti i svih tehnoloških prednosti koje zadržavaju svježinu i ukuse hrane. Bez obzira na boju koju odaberete i mjesto na koje ćete smjestiti svoj Retro hladnjak, on će uvijek biti kradljivac pogleda.


  Vaša romantična strana


  Skupljate djeliće svoje prošlosti. Svaki djelić ima svoju vlastitu priču i svaki od njih diše s vama. Volite i nove priče, nove doživljaje, ali začinjene vašim karakterom. Volite udobnost. Obožavate si priuštiti velike užitke i ponosite se njima. Znate kako se razmaziti. Živite život kao dama. Kao gospodin.
  Jednostavno romantično. Odabrani predmeti za odabrane želje. Za vas je samo najbolje dovoljno dobro.

  Vaša chic strana

  Kroz život vas vodi vaša vizija. Dobro znate što želite. Mnogo očekujete od sebe, zato su i vaši životni standardi visoki. Volite savršenost, cijenite jednostavne i elegantne linije, gdje ništa nije suvišno.
  Volite minimalizam, a u detaljima pronalazite ljepotu. Gdje je sve na svom mjestu. Gdje je vaš profinjeni ukus izvor svih dobrih stvari koje radite u životu.

  Modeli retro hladnjaka - link


  AdaptTech

  Ovaj pametan sustav osmišljen je da održava optimalnu temperaturu u hladnjaku bez obzira na to koliko često otvarate vrata hladnjaka. Kada su vrata otvorena, temperatura naglo raste i namirnice su izložene termalnom šoku koji ubrzava kvarenje namirnica. Hladnjak s tehnologijom AdaptTech stalno prati i analizira način kako ga koristite. Sukladno tome, može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata hladnjaka i prije nego što to učinite, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2° kako bi osigurao stalnu ujednačenu temperaturu te svježe namirnice pune hranjivih tvari.
  * AdaptTech funkcija prisutna je kod ORK192... modela retro hladnjaka


  IonAir s DynamiCooling hlađenjem

  Napredni ventilatorski sustav s dinamičkim hlađenjem omogućava ravnomjernu distribuciju ioniziranog zraka i temperature u cijelom hladnjaku. Zrak obogaćen negativnim ionima oponaša prirodnu mikroklimu te svježe namirnice zadržavaju svoju svježinu puno dulje. S obzirom da nema temperaturnih razlika, hranu možete smjestiti na bilo koju policu hladnjaka.
  * IonAir + DynamiCooling funkcionalnost prisutna je kod ORK192... modela retro hladnjaka.
  ** IonAir ionizator zraka prisutan je kod ORB152... modela retro hladnjaka.
  *** AirPower dinamičko hlađenje ventilatorom prisutno je kod RF60309... modela retro hladnjaka.

  FrostLess

  Unaprijeđena izolacija učinkovito smanjuje nakupljanje inja na namirnicama i leda u unutrašnjosti aparata. To podrazumijeva i manju potrebu za ručnim odleđivanjem, ali i manji račun za električnu energiju.
  * FrostLess retro hladnjaci su modeli ORK192...

  FreshZone ladica

  Ladica s najnižom temperaturom u hladnjaku idealna je za pohranjivanje mesa, ribe, voća i povrća. Očuvat će svježinu hrane, aromu, boju i okus duži vremenski period.
  * FreshZone ladica prisutna je kod ORK192... i ORB152... modela retro hladnjaka

  SimpleSlide police u vratima

  Posebno praktičan mehanizam koji omogućava pomicanje polica prema gore ili dolje.

  FastFreeze

  Funkcija za brzo zamrzavanje hrane, idealna za nove nabavke.
  * FastFreeze funkcija prisutna je kod ORK192... i RF60309... modela retro hladnjaka

  LedLight

  Štedljivo LED osvjetljenje u obliku trake izuzetno je energetski učinkovito, ima značajno duži životni vijek i troši manje električne energije.

  PullOut police

  Izvlačive police za brz i jednostavan pristup hrani, s nosivošću od čak 22 kg namirnica.